ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπουγιουκλής: “Να δοθεί όραμα στον κόσμο με τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη και πρώην μέλος του τεχνικού τιμ των κιτρινόμαυρων Δημήτρης Μπουγιουκλής μίλησε για τον Άρη και την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

“Ο Άρης δεν μπορεί να ταλαιπωρείται σε αυτές τις κατηγορίες, ο Άρης θα έπρεπε φέτος να βρίσκεται στην Super League. Τότε είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πάολο Κάμπος και τον Γιάννη Τοπαλίδη, αλλά τελικά δεν ολοκληρώθηκε η προσπάθεια. Εκείνο το διάστημα ο κ.Κάμπος μας είχε φέρει μια λίστα από μεταγραφές, δυο Αργεντίνους θυμάμαι, αλλά και άλλους παίκτες, θα μπορούσαμε να βγούμε στον δεύτερο γύρο πολύ άνετα… Νομίζω ότι με τον Πάολο Κάμπος και τον Γιάννη Τοπαλίδη ο Άρης θα ανέβαινε εύκολα”

Για το ότι η ομάδα δεν πέτυχε φέτος τον στόχο της: “Αυτή η δεύτερη χρονιά στην Β’ Εθνική στοιχίζει πολύ σε όλους τους Αρειανούς. Ήταν φέτος μεγάλη αποτυχία”.

Για τα εξω-αγωνιστικά ζητήματα: “Όταν καθόμαστε και αναλύουμε ότι η Λαμία είναι πιο δυνατή αγωνιστικά μικραίνουμε τον Άρη.

Πρώτα πρέπει να κάνεις ομάδα και μετά να κοιτάς το έξω-αγωνιστικό”

Για το πως μπορούν οι κιτρινόμαυροι και πάλι να μπουν στον δρόμο των επιτυχιών: “Ο Άρης χρειάζεται προσωπικότητες, άτομα που έχουν τον σεβασμό όλης της Ελλάδος”.

Για τον κόσμο της ομάδας και το πως μπορεί να ενεργοποιηθεί και πάλι: “Πρέπει να δοθεί ένα όραμα ώστε να επιστρέψει ο κόσμος, ειδικότερα αν γίνουν όμιλοι στην Football League υποβαθμίζεται πολύ το πρωτάθλημα”.

To Top