Μπουγιουκλής: “Προσοχή με τον ΠΑΣ, πρέπει να κερδίσουμε επιτέλους και εκτός έδρας”

Ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Πασιαλή στον πάγκο του Άρη και νυν υπεύθυνος ακαδημιών αναφέρθηκε στο νέο του πόστο, στην πορεία της ομάδας, στη νίκη με 4-0 επί του Λεβαδειακού, στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, αλλά και στον κόσμο του Άρη που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα και στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα το Σάββατο.  

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στον νέο πόστο που έχει στην ομάδα, ως υπεύθυνος των ακαδημιών: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που προέρχεται από τις ακαδημίες και έτσι έχω μια ευαισθησία με τη δεύτερη και τη τρίτη ομάδα. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα στα κατάλληλα πόστα για να βελτιωθούν οι υποδομές της ομάδας. Νομίζω ότι γνωρίζω αρκετά πράγματα γύρω από αυτές τις ομάδες και γενικότερα για το ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι για τις ακαδημίες ήταν μια δύσκολη χρονιά η φετινή, με την είσοδο των πολλών παικτών στην πρώτη ομάδα. Πλέον θα πρέπει να βρίσκουμε παίκτες σε νεαρή ηλικία που να μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη».

 Για τα αίτια της κακής φετινής πορείας είπε: «Τα τελευταία χρόνια έγινε πολύ κακή διαχείριση και στο αγωνιστικό τμήμα και στα οικονομικά. Αυτό είχε ως συνέπεια το καλοκαίρι να προσπαθούν κάποιοι άνθρωποι να βάλουν κάποια τάξη, αλλά ήταν πολύ δύσκολο με την επικρατούσα οικονομική κατάσταση στη χώρα. Έτσι έγιναν βιαστικές κινήσεις, το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο. Αλλαγές προπονητών, διοίκησης κτλ.

 Για το ματς με το Λεβαδειακό και την εντυπωσιακή σε έκταση νίκη του Άρη, υπογράμμισε: «Μας ξάφνιασε όλους ευχάριστα. Ήταν ένας Άρης ακριβώς όπως θέλουμε να τον βλέπουμε. Με κοντινές αποστάσεις, πρέσινγκ, κυκλοφορία της μπάλας. Μια ομάδα που ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Μακάρι να γίνει το ίδιο και με τα Γιάννενα για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε πολύ πίσω και αυτή τη στιγμή προέχουν τα αποτελέσματα».

 Για την εμφάνιση του Γιαννιώτα στο ματς με το Λεβαδειακό και το ρόλο του στο παιχνίδι τόνισε: «Ήταν μια ενθαρρυντική εμφάνιση. Προσπάθησε να συγκλίνει προς τα μέσα κάτι που δεν έκανε στα περισσότερα ματς. Του βγήκε το παιχνίδι, του βγήκαν οι φάσεις. Ο Γιάννιωτας είναι ένας παίκτης στον οποίο ο Άρης πρέπει να επενδύσει. Πρέπει και ο ίδιος να προσέχει και να συμπεριφέρεται πιο ήρεμα. Στοχοποιείται και από τους αντιπάλους οι οποίοι προσπαθούν να τον εκνευρίσουν».

 Για τους Νταμαρλή, Οικονομόπουλο και Διούδη ανέφερε: «Θεωρώ ότι αυτοί οι τρεις παίκτες είναι κεφάλαια για τον Άρη. Έχουν βγει από τις ακαδημίες του Άρη και αγωνίζονται οι δύο ως αμυντικοί χαφ και ο Διούδης είναι τερματοφύλακας. Είναι νεαρά παιδιά και είναι λογικό να έχουν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους. Κάποια στιγμή θα ξαναπάρουν τις ευκαιρίες τους. Ο Διούδης πήρε κάποια παιχνίδια. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που ακόμη δεν έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν. Ο Διούδης είναι πολύ ψύχραιμος και ξέρει πολύ μπάλα. Άλλωστε μικρός έπαιζε ως επιθετικός. Εμπνέει και πολύ σιγουριά, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Πιστεύω ότι είναι το μέλλον της Εθνικής ομάδας».

 Για το ματς με τον ΠΑΣ τόνισε: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Έχουν ένα πολύ σοβαρό προπονητή και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Να είμαστε σοβαροί από τα πρώτα λεπτά. Θέλει πολύ προσοχή στην άμυνα. Ντε Βισέντι, Ίλιτς, Κοροβέσης και Γεωργίου είναι πολύ επικίνδυνοι. Πρέπει να κερδίσουμε επιτέλους εκτός έδρας, παρά τις απουσίες που υπάρχουν πάντα τις τελευταίες αγωνιστικές. Όποιος κληθεί να παίξει, επιβάλλεται να τα δώσει όλα».

 Για το ποιες ομάδες βλέπει να υποβιβάζονται, είπε: «Η Κέρκυρα πολύ δύσκολα θα σωθεί και φέτος. Βλέπω να πέφτει και ο ΟΦΗ με βάση και το πρόγραμμα που έχει. Ο Λεβαδειακός θα τα δώσει όλα με τον ΟΦΗ. Το όριο παραμονής το βλέπω στους 31-33 βαθμούς».

 Τέλος, για τον κόσμο που θα βρεθεί στα Γιάννενα και για το αν αυτή τη φορά θα βοηθήσει την ομάδα, σε αντίθεση με τη Βέροια, υπογράμμισε:  «Στα δύσκολα ο κόσμος είναι εκεί. Αλλιώς ο Άρης θα είχε διαλυθεί. Στη Βέροια δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ελπίζω στα Γιάννενα ο κόσμος να είναι ψύχραιμος, χωρίς παρεκτροπές για να κερδίσουμε το ματς».

To Top