Μπουγιουκλής στο PRESSARIS: «Από τον Άρη εξαρτάται η επιβίωση! Όλοι μια γροθιά ομάδα και κόσμος»

Ο Δημήτρης Μπουγιουκλής βρέθηκε μαζί με τον Τάσο Θέο στην Κομοτηνή και είδε τον αγώνα Πανθρακικός-Ξάνθη (0-2). Οι δυο κιτρινόμαυροι προπονητές θα ενημερώσουν τον Σούλη Παπαδόπουλο για όσα είδαν και για αυτά που πρέπει να προσέξει ο Άρης για να πετύχει την πολύτιμη νίκη στις 30 Μαρτίου.

Το PRESSARIS ζήτησε από τον Μπουγιουκλή την άποψή του για αυτά που είδε, αλλά και την κορύφωση της προσπάθειας για την επιβίωση από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

«Τις λεπτομέρειες για όσα είδαμε στην Κομοτηνή θα τις πούμε στον κ. Παπαδόπουλο, μαζί με τον Τάσο Θέο. Υπάρχουν κάποια σημεία που χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να τα προσέξει ο Άρης» είπε αρχικά ο νυν προπονητής της ομάδας Κ17 του συλλόγου, υπογραμμίζοντας πάντως ότι:

«Η βαθμολογική θέση που βρίσκεται ο Πανθρακικός με τα συνεχιζόμενα άσχημα αποτελέσματα που έφερε έχουν δημιουργήσει αρκετή πίεση και άγχος στην ομάδα, στην κερκίδα και στους φιλάθλους που το μεταφέρουν αυτό στην ομάδα. Είναι αυτό φανερό στις κινήσεις των παικτών. Η ομάδα λειτουργεί πλέον υπό πίεση και ψυχολογικό βάρος. Όλα, λοιπόν, εξαρτώνται από εμάς, από το πώς θα βρεθεί ο Άρης στο παιχνίδι που φυσικά δεν έχει αύριο και έχει μόνο ένα αποτέλεσμα, την νίκη, ώστε να ξεπεράσουμε την ομάδα της Κομοτηνής και να βρεθούν εκτός της ζώνης του υποβιβασμού».

Ο Μπουγιουκλής παραδέχθηκε ότι: «Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στον Άρη και τον Πανθρακικό, η ομάδα της Κομοτηνής ήταν σε περίοδο φουλ φόρμας. Στο ζενίθ της φετινής της απόδοσης. Από τότε έγιναν πολλά. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχει, λοιπόν, ο Άρης. Όλοι μαζί μια γροθιά ομάδα και κόσμος θα παλέψουμε στον τελικό των τελικών. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη, δεν συζητάμε τίποτα άλλο. Συσπείρωση όλων των δυνάμεων σε όλα τα επίπεδα…».

Όπως υπογράμμισε στη συνέχεια: «Με τα Γιάννινα η ομάδα δεν έκανε άσχημη εμφάνιση, είχαμε τρία δοκάρια, δεν μας δόθηκε πέναλτι και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει έστω έναν βαθμό. Υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος που θα μας δώσει χρόνο και ηρεμία, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα ο Σούλης Παπαδόπουλος και αυτό σίγουρα θα λειτουργήσει υπέρ του Άρη.

Ας μην ξεχνάμε ακόμη, ότι θα επιστρέψουν τρεις παίκτες-κλειδιά, όπως είναι οι Πουλίδο, Κοέλιο και Τάτος που θα ενισχύσουν τον άξονα της ομάδας. Επαναλαμβάνω ότι ο Άρης έχει την τύχη στα χέρια του και με ενότητα και συσπείρωση θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

To Top