Νταμαρλής: “Πρέπει να πάρουμε το πρώτο διπλό”!

Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής, δηλώνε έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη των στιγμών, ποντάρει στον ψυχολογικό τομέα και περιγράφει τον αντίπαλο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του νεαρού κιτρινόμαυρου άσου στην συνδρομητική τηλεόραση:

-Ερωτόκριτε, πάτε στο Περιστέρι για ένα ματς δίχως αύριο. Πως το αντιμετωπίζετε;

« Εχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς των τελευταίων χρόνων στην ιστορία του Αρη. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σκληρά στις προπονήσεις και προσπαθούμε ο ένας με τον άλλον να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Πρέπει να πάμε στο Περιστέρι για να καταφέρουμε ότι καλύτερο το οποίο για εμάς, είναι μόνο η νίκη».

-Πάντως, μέχρι σήμερα δεν έχετε κερδίσει εκτός έδρας. Πως θα το καταφέρετε τώρα;

« Πράγματι, έχουν περάσει 27 αγωνιστικές και δεν έχουμε κάνει ακόμα διπλό. Όμως αν θέλουμε να λέμε ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία, πρέπει να πάρουμε το πρωτο μας διπλό. Πιστεύω στο τέλος να τα καταφέρουμε».

-Τι λέτε μεταξύ σας; Πως είστε ψυχολογικά;

« Ξέρουμε ότι έχουμε φτάσει σ΄ ένα δύσκολο σημείο. Εάν δεν κερδίσουμε το Σάββατο, δεν υπάρχει αύριο. Ο κόουτς μας μιλάει συνέχεια, πιστεύω ότι είμαστε καλά και δεν μένει αυτό να πάμε να το δείξουμε».

-Εχετε και πολλές απουσίες.

« Ναι, λείπουν τρεις παίκτες που είναι σημαντικοί για την ομάδα. Νομίζω όμως ότι παιδιά που θα μπούνε για να καλύψουν τις θέσεις τους, θα τα πάνε εξίσου καλά».

-Η εικόνα που έχεις από τον Ατρόμητο;

« Μία πάρα πολύ καλή, δουλεμένη ομάδα. Εχει πολύ καλή αμυντική γραμμή, όμως δυσκολεύεται στο γκολ. Εχουμε κοιτάξει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της και δουλέψαμε πάνω σ΄ αυτά».

To Top