Νταμαρλής: Συστήνεται στον κόσμο του Άρη και δηλώνει Αρειανός από κούνια!

Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής πραγματοποιεί το παιδικό του όνειρο, μέλος της πρώτης ομάδας του Άρη, μιλάει για την ομάδα και τον κόσμο της, συστήνεται σε αυτόν και δηλώνει Αρειανός από κούνια!

Διαβάστε τι σκέπτεται για το μέλλον τόσο το δικό του, όσο και της ομάδας του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού.

-Ερωτόκριτε, επειδή ο κόσμος του Αρη δεν σας γνωρίζει ακόμη αρκετά καλά, θα ήθελα να μας παρουσιάσεις τον εαυτό σου! Ποιος είναι ο Νταμαρλής; 
«Είμαι στον Αρη περίπου 8 χρόνια, αγωνίζομαι ως αμυντικό χαφ. Πέρυσι δοκιμάστηκα και ως στόπερ και καθιερώθηκα σ΄ αυτή τη θέση. Θέλω ν΄ αγωνιστώ γι αυτή τη φανέλα, διότι είμαι από μικρός Αρειανός και πιστεύω μέσα από πολύ δουλειά να τα καταφέρω».

-Πραγματοποιείται, λοιπόν, φέτος, ένα παιδικό σου όνειρο;
« Σίγουρα ήταν ένα όνειρο που το είχα από μικρός και φέτος μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι εδώ στην προετοιμασία στην Ιταλία κι αν όλα πάνε καλά να μπορέσω να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο»

-Οι εμπειρίες σου μέχρι τώρα από την πρώτη ομάδα;
«Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα, αλλά κάθε μέρα που περνά τα πράγματα είναι καλύτερα».

-Ποιο είναι το δυνατό αγωνιστικό σου σημείο και ποιο αυτό που πρέπει να βελτιώσεις;
«Είμαι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ πρέπει να βελτιωθώ στην ταχύτητα»

-Εσείς τα νέα παιδιά του Αρη, έχετε προσαρμοστεί στις καινούριες συνθήκες;
« Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά ευτυχώς μας βοηθούν οι μεγάλοι που έχουν μείνει. Ο προπονητής είναι σαν δεύτερος πατέρας μας και πιστεύω με τη δική τους συμβολή να τα καταφέρουμε».

-Οι εντυπώσεις από τα παιχνίδια με Κόμο και Παλέρμο;
«Η ομάδα έδειξε ότι αρχίζει και δένεται σιγά-σιγά. Ειδικά αμυντικά πάμε πολύ καλά και με περισσότερη δουλειά, θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι»

-Περίμενες αυτές τις καλές, σε γενικές γραμμές, πρώτες εμφανίσεις του Αρη;
« Δεν μπορώ να πω αν τις περίμενα ή όχι. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και αυτό φαίνεται μέσα από τις προπονήσεις».

-Αυτό που θα ενδιαφέρει τον Αρη της νέας περιόδου είναι να κρατά το μηδέν στην άμυνα;
«Βλέπουμε ότι ο προπονητής δουλεύει πολύ στην άμυνα. Θέλει πάντα να κρατάμε το μηδέν, να είμαστε συμπαγείς και με την πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε και στον τομέα του γκολ»

-Το ποδοσφαιρικό σου πρότυπο, ποιος είναι;
«Ο Τσάμπι Αλόνσο της Ρεάλ!»

To Top