ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης δείχνει στον Βέλεθ πόσο επιθυμεί την παραμονή του…

Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο Άγγελος Χαριστέας, επιβεβαίωσε πως ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Φραν Βέλεθ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Σε παλαιότερα ρεπορτάζ (θυμηθείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) είχαμε γνωστοποιήσει και την έναρξη των επαφών του Άγγελου Χαριστέα, αλλά και το ποιες είναι οι απαιτήσεις του Ισπανού για να πει το “ναι” στον Άρη και να ανανεώσει την συνεργασία του, η οποία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ο Φραν Βέλεθ έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, όπως και ο Άρης, αρκεί να ικανοποιηθούν ορισμένες επιθυμίες του. Αρχικά, να υπάρξει αναπροσαρμογή του οικονομικού σκέλους του συμβολαίου του προς τα πάνω, κάτι που είχε ήδη στο μυαλό του ο Άρης και θα του το πρότεινε ούτως ή άλλως. Και δεύτερον να μπορεί να ταξιδεύει στην Ισπανία όποτε αυτό είναι εφικτό και το επιτρέπει το πρόγραμμα της ομάδας, όπως γινόταν πέρσι, έτσι να γίνεται και φέτος, καθώς η οικογένειά του μένει μόνιμα εκεί.

Και ειδικά η δεύτερη επιθυμία του Ισπανού, είναι βαθιά ανθρώπινη και ο επίσημος Αρης δεν θα μπορούσε να αρνηθεί επιτρέποντάς του χθες να αναχωρήσει για την Ισπανία, για λίγες μέρες. Η πρώτη του γνωριμία με τον νέο του προπονητή, Μίκαελ Ένινγκ, θα γίνει μόλις επιστρέψει από την πατρίδα του, αφού πρώτα περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του.

Με την πλευρά του Ίβηρα κεντρικού αμυντικού θα συνεχιστούν οι επαφές και το επόμενο διάστημα, με τον Άγγελο Χαριστέα να θέλει σύντομα να “κλείσει” την δική του υπόθεση με ένα νέο συμβόλαιο.

 

To Top