Ο Αγκάνθο συμπαίκτης με Γκούτι, Χουανφράν και Αντριάν! (photo)

Μια σπουδαία τιμητική πρόσκληση δέχθηκε ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Λουίς Αραγονές και ο Φερνάντο Ζαμπράνο, εκλέκτορες της “Εθνικής” (μικτής) Μαδρίτης, ανακοίνωσαν τις κλήσεις τους μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Ισπανός επιθετικός!

Ο Αγκάνθο που προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, θα έχει συμπαίκτη του και τον Γκούτι, που θα είναι το μεγάλο αστέρι του φιλικού που θα γίνει στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της ομοσπονδίας της Μαδρίτης. Το φιλικό θα γίνει κόντρα στην “Εθνική” Ανδαλουσίας την Παρασκευή στο στάδιο Βαγιέκας.

Μεταξύ άλλων έχουν κληθεί επίσης ο Χουανφράν της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Αντριάν της Ράγιο Βαγεκάνο, γιος του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ο Βίκτορ Πέρεθ της Βαγιαδολίδ και ο Αμάγια της Μπέτις.

Aναλυτικά:

Juanfran (Atlético de Madrid), Cobeño, Nacho, Tito y Adrián (Rayo Vallecano), Ricardo y Arribas (Osasuna), Riki y Camuñas (Deportivo), Alberto Bueno y Víctor Pérez (Valladolid), Álvaro Domínguez (Borussia Monchengladbach), Aganzo (Aris Salónica), Antonio López (Mallorca), Antonio Amaya (Betis), Movilla (Zaragoza), Diego Mainz, (Granada), Julio Álvarez (Numancia), Antonio López (Fuenlabrada), Guti (ex jugador Real Madrid) y Míchel (ex jugador Rayo Vallecano).

To Top