Τσιάρας: “Εμπιστοσύνη στη διοίκηση, αρσενικός ο Αγγέλου”

Ο φόργουορντ του Άρη, Γιώργος Τσιάρας επεσήμανε πως η ομάδα άφησε κάτι στη… μέση  φέτος, γι’ αυτό και θέλει να μείνει και του χρόνου, εξήρε τον Βαγγέλη Αγγέλου και την δουλειά του, ενώ εξέφρασε και την εμπιστοσύνη του στη διοίκηση της ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για το αυριανό του ραντεβού με τη διοίκηση του Άρη όσον αφορά το μέλλον του αλλά και για τη στάση αυτής απέναντι στην ομάδα: “Ναι, ναι. Αύριο έχω συνάντηση με τους ανθρώπους του Άρη. Έχουμε εμπιστοσύνη στη διοίκηση. Πιστεύουμε πως είναι πολύ σοβαροί και τίμιοι άνθρωποι και ό,τι κάνουν το κάνουν για το καλό και το συμφέρον της ομάδας. Γι’ αυτό και εμείς νιώθουμε ασφαλείς και τους έχουμε εμπιστοσύνη”.

Για το αν συμφωνεί πως ήταν πολύ αρσενικό από την πλευρά του Βαγγέλη Αγγέλου να ζητήσει να πληρωθούν πρώτα όλα τα μέλη της ομάδας κι έπειτα να συζητήσει για νέο συμβόλαιο: ” Σίγουρα, δεν το συζητώ. Όταν το πρώτο πράγμα που ζητά πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του, είναι να πληρωθούν όλοι οι παίκτες, το προσωπικό και τα μέλη της ομάδας, είναι πολύ αρσενικό και πολύ αντρικό από την πλευρά του. Τον τιμάει πολύ αυτό”.

Για την εμφανή βελτίωση της ομάδας το τελευταίο διάστημα: “Σίγουρα. Ειδικά τους τελευταίους τρεις μήνες, δείξαμε πως βρήκαμε χημεία. Καταλάβαμε τι ακριβώς μας ζητούσε ο προπονητής. Μπορεί στην αρχή να μην τα καταλαβαίναμε, να μας φαίνονταν πολύπλοκα και… “ακαταλαβίστικα”, αλλά στη συνέχεια και το τελευταίο τρίμηνο αποδείξαμε πως τα εμπεδώσαμε και τα βγάλαμε στο γήπεδο και παίξαμε πολύ καλά”.

Για τον αποκλεισμό από τον Πανιώνιο: “Θεωρώ πως εμείς έπρεπε να ήμασταν στην τετράδα. Παίξαμε πολύ καλά με τον Πανιώνιο και νομίζω μπορούσαμε να είχαμε περάσει. Είχαμε ετοιμαστεί πολύ καλά για αυτά τα παιχνίδια, σας το είχα πει”.

Για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας και το αν στοίχισε: “Ναι. Μας στοίχισαν οι αποτυχίες στις αρχές της χρονιάς. Με την αλλαγή προπονητή, αλλάξαμε εντελώς φιλοσοφία και ο καθένας έψαχνε το ρόλο του, ψαχνόμασταν όλοι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά για το καλό της ομάδας. Αλλά, όπως μας είπε και ο κόουτς, μια ομάδα χρειάζεται 6 μήνες για να δέσει, έχοντας ένα σταθερό κορμό”.

Για την παραμονή του και την επόμενη σεζόν: “Πιστεύω πως έχουμε αφήσει κάτι στη… μέση φέτος. Νομίζω πως όλα τα παιδιά θέλουν να παραμείνουν και σίγουρα, είμαι και εγώ από αυτούς που θέλουν να μείνουν και του χρόνου. Στην αρχή της χρονιάς ο Αντώνης (σ.σ. Ασημακόπουλος), είχε πει πως θα κάνουμε την επανάσταση μας. Αν παραμείνουμε αυτοί που ήμασταν και φέτος, πιστεύω θα πάμε ακόμη καλύτερα”.

Για την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη: “Ναι, ήταν πολύ ωραία εκδήλωση. Αντικρίσαμε και είδαμε ποιος είναι ο κόσμος του Άρη, που τραγουδούσε, που έκλαιγε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και έδειξε ποιος είναι”.

Για την πρόβλεψή του για τους τελικούς της Α’1: “Πιστεύω πως θα πάει στα 5 παιχνίδια αλλά δεν ξέρω ποιος θα το πάρει. Ο Παναθηναϊκός δείχνει δυνατός, ο Ολυμπιακός δείχνει κι αυτός πολύ δυνατός. Απέδειξε και στο φάιναλ φορ πως διαθέτει μεγάλες προσωπικότητες, αλλά δε μπορώ να πω ποιος θα είναι ο πρωταθλητής”.

To Top