ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο “Μοϊκανός” γράφει στο PRESSARIS: “Το ταμείο της χρονιάς, η φαρσοκωμωδία και τα… μπαλάκια”!

Το PRESSARIS φιλοξενεί και σήμερα τον “Μοϊκανό”, ο οποίος θα αρθρογραφεί ανά τακτά διαστήματα, σχολιάζοντας την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα.

Διαβάστε το σημερινό σχόλιο του::

Βρισκόμαστε λίγες ώρες που έφυγε και αυτή η χρονιά. Μια χρονιά περίεργη όσον αφορά το ευρύτερο μέρος της κοινωνίας η οποία σε ένα μεγάλο μέρος της υπολειτουργούσε λόγω της πανδημίας.

Σε αυτό το χρονικό σημείο ο καθένας μας κάνει μια ανασκόπηση για το χρόνο που φεύγει, τι πέτυχε τι όχι, και κάνει τα σχέδια του για το μέλλον, έτσι και στα δικά μας, στα του ΑΡΗ κρίνουμε τι πετύχαμε και τι όχι και ελπίζουμε στο μέλλον να τα πάμε καλύτερα.

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα το 2021 κρίνεται μέτριο προς καλό, καθώς τερμάτισε στην τρίτη θέση που είναι η καλύτερή του μετά από 40 χρόνια, αλλά αυτό δεν αποτελεί και καμιά τεράστια επιτυχία αφού ούτε στην Ευρώπη προχώρησε ούτε τίτλο πήρε. Όσον αφορά το μπασκετικό τμήμα το 2021 αποτελεί ακόμη μία μαύρη χρονιά στις πλάτες του αυτοκράτορα. Συμφωνώ ότι οι εποχές είναι διαφορετικές από τα παρελθόντα έτη αλλά δεν γίνεται να είμαστε και χαρούμενοι που απλά σώσαμε την κατηγορία.

Ελπίζουμε η νέα χρονιά να είναι το εφαλτήριο για μία σειρά επιτυχιών για όλα τα τμήματα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ. Ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ θα πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον δεύτερος και να πάρει το κύπελλο γιατί 52 χρόνια ανομβρίας είναι υπερβολικά πολλά για το μέγεθός του. Για να συμβούν όλα αυτά θα πρέπει τώρα που βρισκόμαστε προ των πυλών της μεταγραφικής περιόδου να έχουν οι υπεύθυνοι απόλυτη σύμπνοια απόψεων και να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες στις κατάλληλες θέσεις, μακριά από «καψούρες» και «στοιχήματα». Επίσης θα πρέπει να αρθεί αυτή η γελοία απόφαση για το -6 καθώς θα λυθούν και τα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Στο μπάσκετ θα πρέπει η φετινή προσπάθεια να είναι ο φάρος για το πως θα πρέπει να κινηθούμε στην συνέχεια προκειμένου ο Αυτοκράτορας να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών και να φύγει μια και καλή από το «δωμάτιο πανικού» που έχει κολλήσει τα τελευταία χρόνια.

Στα τμήματα του ερασιτέχνη ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ να αγωνίζονται στην ΠΡΩΤΗ κατηγορία.

Πριν λίγες μέρες είχαμε και την κλήρωση του κυπέλλου όπου βγήκαν τα ζευγάρια προημιτελικών και ημιτελικών. Θεωρώ ότι είναι μια βατή κλήρωση και  μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούμε στον τελικό. Φυσικά θα πρέπει να κινηθούμε με ταπεινότητα και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα το επόμενο παιχνίδι είναι πρωταθλήματος οπότε αυτομάτως ξεχνάμε το κύπελλο.

Δεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω ακόμα μία ακατανόητη απόφαση της κυβέρνησης η οποία βάζει λουκέτο στα γήπεδα στα οποία επιτρέπεται η είσοδος αποκλειστικά σε εμβολιασμένους. Η απόφαση αυτή επιφέρει  όχι μόνο μια μεγάλη «χασούρα» για την ΠΑΕ καθώς ο ΑΡΗΣ έχει τρία ντέρμπι στην έδρα του στον δεύτερο γύρο, αλλά και μια αίσθηση ανισονομίας καθώς τα αντίστοιχα παιχνίδια του πρώτου γύρου έγιναν μπροστά σε 15-20.000 κόσμο. Ενώ γίνεται και σε μια περίοδο όπου μπαίνοντας στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της σε όλα τα αθλήματα.

Υ.Γ. Η κλήρωση είναι μια απόλυτη δικαίωση για τον ΑΡΗ ο οποίος είχε τους λόγους του να φωνάζει για την περσινή φαρσοκωμωδία.

 Υ.Γ.2 Όταν τα «μπαλάκια» βρίσκονται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος δεν παίζει ο ΑΡΗΣ συνέχεια ντέρμπι.

Υ.Γ.3 Θα πρότεινα στην οικογένεια να διώξει τον ζάβλακα και θα τηρηθούν όλα….

Υ.Γ.3+1 Χρόνια πολλά  και καλή κιτρινόμαυρη χρονιά σε όλο τον λαό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ.

Υ.Γ.5 Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά…

To Top