Ο Μπουγιουκλής “αποκάλυψε” τα… μυστικά της αναγέννησης και ζήτησε σερί νικών

O Δημήτρης Μπουγιουκλής με τις δηλώσεις που έκανε στο PRESSARIS έδωσε το… στίγμα της κιτρινόμαυρης φιλοσοφίας: νίκες μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. 

Ο Μπουγιουκλής μίλησε και στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού με αφορμή το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα., στο «Κλ. Βικελίδης».

Αναλυτικά:

-Η μέχρι τώρα εμπειρία από τη θέση του προπονητή του Αρη, ποια είναι;

« Σίγουρα γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, είμαστε πολύ κοντά στην ομάδα, αρκετά χρόνια και επιπλέον γνωρίζουμε πολύ καλά τους παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Σ΄ αυτό το κομμάτι, λοιπόν, έχουμε ένα πλεονέκτημα. Δουλεύουμε εδώ και έναν μήνα και η εικόνα έχει αλλάξει! Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για ένα αποτέλεσμα που είναι η νίκη».

-Το ότι η εικόνα του Αρη έχει αλλάξει δεν το λέτε μόνο εσείς. Το λέει ο κόσμος, το λένε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Τι κάνατε εσείς και φτάσατε σε αυτό το σημείο; Ποιο είναι το μυστικό;

« Το πλεονέκτημά μας είναι ότι γνωρίζουμε πολύ καλά του παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Γνωρίζουν τη φιλοσοφία τη δική μας, έχει γίνει μια αλλαγή στις προπονήσεις οι οποίες γίνονται σε πιο μικρούς χώρους. Από εκεί και πέρα όλα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δείξουν ότι πραγματικά αξίζουν να παίζουν στον Αρη».

-Ακούμε ποδοσφαιριστές να λένε πως είμαστε, πια, μια οικογένεια..

« Είναι και αυτό ένα μυστικό! Πραγματικά, έχουμε γίνει μια οικογένεια και προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να φτιάξουμε καλό κλίμα. Να βγαίνουμε μαζί , να πηγαίνουμε σε διάφορες ταβέρνες και φυσικά τα αποτελέσματα βοηθούν, ώστε να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο το κλίμα στην ομάδα».

-Παρά την αγωνιστική βελτίωση, η ομάδα βρίσκεται ακόμα χαμηλά στη βαθμολογία..

« Αυτό είναι ένα μειονέκτημα και όσο πιο γρήγορα συγκεντρώσουμε κάποιους βαθμούς και φύγουμε απ΄ τις τελευταίες θέσεις, θα αλλάξει ακόμα περισσότερο η εικόνα της ομάδας. Θα παίζουμε πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο και νομίζω ότι αρκετοί παίκτες θα δείξουν το πραγματικό τους ταλέντο. Και πιστέψτε με, υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα».

-Ωρα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα, στο «Κλ. Βικελίδης».

« Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι τα Γιάννενα είναι μια καλή ομάδα και ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο στο Χαριλάου, ο οποίος θα χρειαστεί πολύ υπομονή και πολύ συγκέντρωση. Ολες οι ομάδες που έρχονται, μας αντιμετωπίζουν πολύ πίσω, κλεισμένες στην άμυνα κι επομένως εμείς θα πρέπει να ανοίξουμε τους διαδρόμους, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς οι οποίοι είναι πάρα πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

-Ξεχωρίζετε κάποιους  παίκτες από τον ΠΑΣ;

« Όχι, δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιους. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι για τους οποίους μιλάμε, τους προσέχουμε και θα τα πούμε με τους δικούς μας αθλητές το Σάββατο . Μοναδικός στόχος είναι η νίκη!».

-Η ομάδα συνεχώς παίζει με το άγχος των βαθμών. Ετσι θα κυλήσει η χρονιά;

« Ναι, κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα. Αρκετές ομάδες βρίσκονται χαμηλά στη  βαθμολογία και στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε το γρηγορότερο δυνατό τους βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε δυο τρεις νίκες στη σειρά για να μπορέσουμε να αποφύγουμε τις χαμηλές θέσεις και να παίξουμε απελευθερωμένο ποδόσφαιρο».

-Το πρόγραμμα, βοηθά;

« Σίγουρα βοηθά, αλλά ένα πρόγραμμα γίνεται εύκολο, όταν εμείς το κάνουμε εύκολο. Πράγματι, αντιμετωπίζουμε βατές ομάδες, όμως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και σοβαρότητα, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πηγαίνουμε με μοναδικό στόχο τη νίκη».

To Top