Ο Στυλιάρας σφυρίζει τον αγώνα-“μια χρονιά” Άρη στο Περιστέρι

Ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα του Άρη στο Περιστέρι. Ένας αγώνας-“μια χρονιά”…

Ο Στυλιάρας είχε σφυρίξει φέτος τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός (1-0) και Άρης-Ξάνθη (0-0). Συγκριτικά με τις διαιτησίες που έχουμε παρακολουθήσει στο Κλεάνθης. Βικελίδης, ο Στυλιάρας τα πήγε σχετικά καλά με τον Παναθηναϊκό, αν και θα μπορούσε να δώσει δεύτερη κίτρινη στο χέρι του Βιτόλο στη φάση του πέναλτι.

Επίσης, έχει σφυρίξει φέτος και το παιχνίδι Άρης-Ξάνθη 0-0. Ο Άρης δεν έχασε την νίκη εξαιτίας της διαιτησίας βάσει της συνολικής εικόνας που παρουσίασε η ομάδα, αλλά για μια ακόμη φορά δεν δόθηκε πέναλτι!

Ο Στυλιάρας, του στέρησε ένα καθαρό πέναλτι στο 37’σε ανατροπή του Γιαννιώτα. Το είδε ο κόσμος, το έδειξε η τηλεόραση, το σχολίασαν και οι τηλεκριτικοί τύπου Βασιλάκη για… νιοστή φορά.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Γιαννιώτας ανατρέπεται με χέρια και πόδια από δυο παίκτες της Ξάνθης, αλλά δεν δόθηκε το παραμικρό.

Συνεργάτες του θα είναι αύριο οι Ηλίας Αλεξέας από τη Μεσσηνία, Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας) και τέταρτος διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας).

To Top