«Στον Αρη γιατί έτσι… γουστάρω»

«Έμεινα στον Αρη επειδή γουστάρω την ομάδα και τον κόσμο της. Όσα έλεγα δεν ήταν μόνο λόγια και πάμε, όλοι μαζί, να φέρουμε τον Αρη ψηλά».

Οι συγκεκριμένες κουβέντες από τον Νταβίντ Αγκάνθο -τις επανέλαβε τόσο στις επαφές που είχε με τη διοίκηση όσο και στα αποδυτήρια- προκάλεσαν θετική εντύπωση τόσο στους ανθρώπους των «κίτρινων» όσο και στους συμπαίκτες του. Το θέμα αναδεικνύει η εφημερίδα «Goal» σημειώνοντας:

«Η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός επιθετικός έδειξε εμπράκτως με την ανανέωση του συμβολαίου του ότι ήθελε να μείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την ώρα που οι εξαιρετικές του εμφανίσεις και τα εφτά γκολ που σημείωσε είχαν αρχίσει να ανοίγουν την πόρτα της επιστροφής στην πατρίδα του, με ομάδες από την Ισπανία να εκφράζουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Αγκάνθο θεωρεί ότι ο Αρης, μετά την περιπέτεια που είχε στην Ερκουλες, τον βοήθησε να επιστρέψει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και γι’ αυτό και δεν τον πούλησε. Ο Ισπανός επιθετικός είναι «φτιαγμένος» μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τους «κιτρίνους» και περιμένει με ανυπομονησία το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εξέτισε απέναντι στην Κέρκυρα τη μια αγωνιστική της ποινής του (μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ), ενώ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις (στο γόνατο του δεξιού του ποδιού) που τον ταλαιπωρούσαν. Ο Αγκάνθο φέρει βαρέως τη βαριά ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δυο ομάδες και θέλει να δώσει τη δική του απάντηση».

 

To Top