ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο… επίκεντρο ο Σάσα με την «τρέλα» και τις ατάκες του!

Είναι φανερό και από τις προηγούμενες χρονιές, αλλά και φέτος κυρίως πως ο Λούκας Σάσα αποτελεί τον άνθρωπο που βοηθάει τα μέγιστα στο εξαιρετικό κλίμα των αποδυτηρίων του Άρη.

Stoiximan Master με 10.000€ κάθε μέρα εντελώς δωρεάν* & με μόνο 2 σωστές προβλέψεις! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η «τρέλα» του Βραζιλιάνου μέσου μπορεί να έλειψε από τα 3-5 Πηγάδια στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, όμως στην Αυστρία οι ατάκες που… μοιράζει σκορπάνε αρκετό γέλιο και αφορμή για πειράγματα από τους συμπαίκτες του.

Εν ώρα προπόνησης, φυσικά, άπαντες είναι αφοσιωμένοι  στη δουλειά και στις οδηγίες του Άκη Μάντζιου, όμως ο Σάσα είναι εκείνος που φροντίζει έστω και στα μικρά διαλείμματα να προκαλεί γέλιο στους συμπαίκτες του και φυσικά στο σταφ της ομάδας.

Ζητάει να μαθαίνει ελληνικές λέξεις και τις χρησιμοποιεί άμεσα, σχολιάζοντας με αυθορμητισμό  οτιδήποτε του κάνει εντύπωση εκείνη την ώρα, διατηρώντας πάντα βέβαια τον απαιτούμενο σεβασμό προς όλους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος για τον Βραζιλιάνο; Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι ενδεικτικό πως από την πρώτη μέρα στο Σοχάου της Αυστρίας έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς, κάνοντας όμως και επιπλέον ατομικό πρόγραμμα.

To Top