ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χατζηνικολάου: “Εάν είναι όλοι ενωμένοι στον Άρη, σε πέντε Κυριακές θα λέμε άλλα…”

Την άποψη ότι ενωμένος ο Άρης θα είναι καλύτερος εξέφρασε ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής του Άρη τόνισε ότι δεν πρέπει να στεκόμαστε στο κομμάτι της διαιτησίας ενώ υποστήριξε ότι οι κιτρινόμαυροι είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και θα έπρεπε να έχει ήδη προσαρμοστεί στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για το πρωτάθλημα: «Στην αρχή εάν μας ρώταγες θα λέγαμε ότι Άρης και ΟΦΗ είναι τα φαβορί. Στην πορεία είχαν κάποιες άτυχες στιγμές και έμειναν πίσω. Η Λαμία κάνει καλή πορεία όπως και πέρυσι. Περίμενα και τα Τρίκαλα να είναι πιο κοντά, εάν όμως πάρουν και τα δύο παιχνίδια που έχουν λιγότερα, τότε θα έχουν αξιώσεις και για τη δεύτερη θέση. Το 1/4 του πρωταθλήματος έχει παιχτεί εξάλλου. Θα υπάρχουν πολλές ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα».

Για την εικόνα του Άρη και την τακτική του Αναστόπουλου στο παιχνίδι με τη Λαμία: «Από τη στιγμή που ο προπονητής αποφασίζει να παίξει με αυτόν τον τρόπο και αυτό φέρνει βαθμούς και διεκδικεί την πρώτη ή τη δεύτερη θέση τότε είναι καλό. Έχουν μαζευτεί πολλοί παίκτες και δημιουργείται θέμα στην ομάδα. Ο Τζεμπούρ δεν έχει βοηθήσει καθόλου από τότε που έγινε και το επεισόδιο είναι σαν να μην υπάρχει. Μπορεί να είναι ένα πρόβλημα αυτό. Ο Άρης έχει ρόστερ σχεδόν 30 παικτών».

Για το εάν έχει προσαρμοστεί στο πρωτάθλημα: «Είναι ένα πρωτάθλημα δύναμης και ο Άρης στο κέντρο έχει παίκτες επαφής και κυκλοφορίας. Εκεί φαίνονται οι αδυναμίες του. Θα έπρεπε να εξοικειωθεί με το περιβάλλον πιο γρήγορα όμως εφόσον έχει αγωνιστεί σε μικρότερες κατηγορίες τα προηγούμενα χρόνια. Έχει μεγάλη δυναμική ο Άρης. Ο Άρης και ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδες για αυτήν την κατηγορία. Ο κόσμος τους μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να απογοητευτούμε και πρέπει να αφήσουν τη εύκολη κριτική. Εάν είναι όλοι μαζί θα δείτε ότι σε πέντε Κυριακές θα λέμε άλλα. Η αρχή πρέπει να γίνει στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Είναι μια ομάδα που εάν την κερδίσεις την φρενάρεις και έρχεσαι κοντά εκεί».

Για το εάν θα επηρεάσει τον Άρη η ήττα από τη Λαμία: «Είναι μεγάλη ομάδα και μέσα από αυτά τα παιχνίδια βγάζει μεγαλύτερη δυναμική. Μακάρι να έρχονται μεγάλα παιχνίδια μετά από μια ήττα. Ο Άρης έχει το αβαντάζ αυτών των παιχνιδιών. Δεν έγινε φοβερό παιχνίδι στη Λαμία αλλά θα μπορούσε να φύγει και με το βαθμό της ισοπαλίας γιατί είχαμε και το θέμα με τα πέναλτι. Δεν πρέπει να μείνουμε μόνο σε αυτό όμως. Αυτά πρέπει να τα ξεπερνάει μια μεγάλη ομάδα».

To Top