ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Όμηρος Νετζήπογλου στο PRESSARIS: «Γλυκόπικρη γεύση στη σεζόν, αγάπη για τον κόσμο και την ομάδα!»

Ο Όμηρος Νετζήπογλου είναι συνυφασμένος με τον Αρη. Ζώντας μια πολύ έντονη χρονιά, ο διεθνής πλέον παίκτης με την Εθνική Ανδρών αποτελεί μια πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδας.

Ο ίδιος μιλώντας στο PRESSARIS έκανε την κριτική μιας πολύ έντονης σεζόν.

«Ηταν μια πολύ έντονη χρονιά που μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε, αλλά θέλαμε κάτι παραπάνω.  Ηταν μια χρονιά με πολλές απαιτήσεις, είχαμε και ατυχίες. Ξέρετε πόσο δεμένος είμαι με τον Αρη και φυσικά θέλω να μείνω στην ομάδα που με ανέδειξε.

Είχαμε φέτος και καλές και κακές στιγμές, αλλά θα πρέπει να ξέρουμε όλοι δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις. Τώρα, θα πάρουμε όλοι ανάσες, θα κάνουμε την αυτοκριτική μας και ελπίζω μέσα από αυτήν να γίνουμε καλύτεροι. Εγώ θα συνεχίζω να δουλεύω και να δίνω το 100% των δυνάμεών μου για τον εαυτό μου, την ομάδα και τον Αρη».

Θα πρέπει να σημειωθεί ό,τι σκοπός της διοίκησης είναι να προτείνει το ταχύτερο δυνατό στον Ομηρο Νετζήπογλου νέο συμβόλαιο, ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμμα και αγαπάει τον Αρη, αφού βρίσκεται από μικρό παιδί στις τάξεις του συλλόγου.

To Top