Ζουμπουρίδης: “Ο Άρης πάνω από το εγώ”

Ένας από τους παράγοντες που συμμετείχαν στη συνάντηση της Δευτέρας ήταν ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, ο οποίος έστειλε μήνυμα ενότητας προς κάθε κατεύθυνση, ενώ τόνισε ότι θα γίνουν κι άλλες συναντήσεις με στόχο να αυξηθούν οι Αρειανοί που θα βοηθήσουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες.
«Είμαστε μία γενιά Αρειανών που καλούνται πάντα στα δύσκολα. Όπως το 2005, έτσι και τώρα θέλουμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο. Κανείς δεν περισσεύει» δήλωσε αρχικά ο Ζουμπουρίδης μιλώντας στο «Λίμπερο» και πρόσθεσε:
«Πρέπει να γίνει η επανεκκίνηση του συλλόγου. Δεχτήκαμε τηλεφωνήματα και από ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν το σύλλογο και δεν προσκλήθηκαν στο ραντεβού. Θα γίνουν κι άλλες συναντήσεις.
Σιγά σιγά να δώσουμε ένα όραμα στον κόσμο. Καλούμε κόσμο να συνδράμει με την αγορά των διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν αύριο. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε ότι θα μπουν χρήματα και από εμάς. Θα υπάρξει και βοήθεια από το εξωτερικό».

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε: «Αυτοί που έβαζαν τα «εγώ» τους πάνω από τον Άρη δεν υπάρχουν πια. Γι’ αυτό έφυγα εγώ το 2007 από τη διοίκηση. Πρέπει όλοι να στρατευθούμε στην ιδέα του Άρη, να είμαστε όλοι μαζί για να ανταπεξέλθουμε. Πρέπει να τα βρούμε για να προχωρήσουμε, δεν υπάρχει άλλη λύση».

Για τον ρόλο του Λάμπρο Γράντα είπε: «Μιλάνε μαζί του οι βετεράνοι και η Λέσχη. Ολοι είναι ευπρόσδεκτοι. Οποιος μπορεί να βοηθήσει πρέπει να έρθει».

Και κατέληξε: «Φέτος πάμε για να σώσουμε την κατάσταση. Να διατηρήσουμε το ρόστερ, τον Ούμπιντες. Μην περιμένει ο κόσμος πολλά πράγματα άμεσα».

To Top