ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα και αποστολή… νίκης για την Αθήνα από Μάντζιο

Τελική πρόβα και αποστολή… νίκης για την Αθήνα από τον Άκη Μάντζιο.

Ο Άρης είναι σε ρυθμούς νίκης, του τρίτου συνεχόμενου τρίποντου στο πρωτάθλημα και σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση πριν από την κιτρινόμαυρη αποστολή για την Αθήνα.

Συγκεκριμένα με την προπόνηση, που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα, ενώ στην συνέχεια το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πέρα από τον Μοχάναντ Άλι, ο Λούμορ Αγκμπενιένου θα είναι απών, μια και χθες έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελική πρόβα και αποστολή… νίκης για τον Άρη!

Τελική πρόβα σήμερα και αποστολή… νίκης για τον Άρη ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Από χθες τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα, μια και χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Οι παίκτες του Άρη για μια ακόμη φορά αυτή την εβδομάδα, λόγω των συγκυριών με τις καταστροφές στο Νέο Ρύσιο δίνουν ραντεβού στο Κλεάνθης Βικελίδης, προπόνηση με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον Μοχάναντ Άλι, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του προπονητικού τιμ.

 

To Top