Βροχή τα γκολ… και τα κέρδη στο Euro 2012!

Για πολλά γκολ προδιαθέτουν οι δύο αποψινές αναμετρήσεις του Euro 2012, με το «over 2,5 γκολ» να δελεάζει τόσο στο Ολλανδία – Δανία όσο και στο Γερμανία – Πορτογαλία! Το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ Betarades.com προσφέρει τα προγνωστικά του, καθώς και αναλύσεις σε βάθος…

Η σύγκρουση της Ολλανδίας με τη Δανία προδιαθέτει για νίκη των «οράνιε» (ενδεικτική απόδοση 1,79), αλλά και για «over 2,5 γκολ» με ελκυστική απόδοση (2,16), αφού οι δύο αντίπαλοι έχουν προβληματικές άμυνες.
Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Ολλανδία – Δανία.

Το «over 2,5 γκολ» είναι η προτεινόμενη επιλογή και για το παιχνίδι Γερμανία – Πορτογαλία (ενδεικτική απόδοση 2,10), όπου και πάλι αναμένεται να… στενάξουν τα δίχτυα!
Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Γερμανία – Πορτογαλία.

Το «μενού» έχει και προκριματικά Μουντιάλ, με την αναμέτρηση Βενεζουέλα – Χιλή να κλίνει προς νίκη των γηπεδούχων. Ο «άσος» της Βενεζουέλας (με draw no bet) προσφέρει ενδεικτική απόδοση 2,00.

Στο μπάσκετ, εξάλλου, παίρνουν σειρά οι τελικοί του ιταλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Σιένα και Μιλάνο. Η επιλογή που συμφέρει είναι το ποντάρισμα υπέρ της φιλοξενούμενης Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, που παίζεται με πλεονέκτημα +9,5 πόντους (ενδεικτική απόδοση 1,87).

Το Σαββατοκύριακο έχει και Φόρμουλα 1, με το Γκραν πρι του Καναδά. Σήμερα γίνονται οι κατατακτήριες δοκιμές και το Betarades.com προτείνει πλασάρισμα του Λιούις Χάμιλτον στο «τοπ 3» (απόδοση 1,40) για όσους προτιμούν τα «σίγουρα», αλλά και πλασάρισμα του Νίκο Ρόσμπεργκ στο «τοπ 3» (απόδοση 1,95) για τους λιγότερο συντηρητικούς.

To Top