ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ

Να δείξει αντανακλαστικά και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Άρης ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα (18:00 PRESSARIS LIVE) εκτός έδρας την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των Play offs. 

To PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα γίνουν στο “ΟΠΑΠ Αρένα”… Μείνετε συντονισμένοι…

ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Ιωνικό

Tη νίκη εορτασμού για τα 109 χρόνια του συλλόγου θέλει σήμερα ο Αρης κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας για να δώσει τη λάμψη που πρέπει (17.00, PRESSARIS LIVE) σε ένα κατάμεστο Παλέ!

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα.

Μείνετε συντονισμένοι…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Άρης, που αντιμετωπίζει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική της Super League (19:00 PRESSARIS LIVE).

 

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό τα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ

Τα λόγια στέρεψαν, ώρα για πράξεις! Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη κόντρα στον ΟΦΗ (20:30 – PRESSARIS LIVE).

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου αναζητεί την αγωνιστική της διέξοδο, απώλεσε πολύτιμους βαθμούς. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και δεδομένη: ο Άρης έχει μπροστά του τέσσερα παιχνίδια μέχρι την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ. Θα αντιμετωπίσει κατά σειρά ΟΦΗ (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Λαμία (εντός), ΠΑΣ (εκτός), τέσσερα παιχνίδια όπου το απόλυτο των νικών είναι μονόδρομος.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό τα όσα θα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με πίστη και αποφασιστικότητα για την νίκη θα παραταχθεί ο Αρης την Πυλαία με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (19.15. PRESSARIS LIVE).

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα…  Μείνετε συντονισμένοι.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ

Να επιστρέψει στις νίκες μετά το στραβοπάτημα στον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική, θα επιδιώξει ο Άρης, που κοντράρεται με την ΑΕΚ (21:15, PRESSARIS LIVE) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα. Μείνετε συντονισμένοι…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Βόλο

Να συνεχίσει το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων θα επιδιώξει ο Άρης, ο οποίος κοντράρεται με τον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό (19:30, PRESSARIS LIVE), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό… Μείνετε συντονισμένοι…

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην Μακάμπι

Άρης “πολεμιστής” για τη μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση κόντρα στην Μακάμπι (21:00 – PRESSARIS LIVE) στο “καυτό” Κλεάνθης Βικελίδης! Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος ρίχνεται απόψε το βράδυ στην “μάχη” της ανατροπής του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι στο Μπλούμφιλντ του Τελ Αβίβ, προκειμένου να σφραγίσει αυτή το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa Conference League. Τις μεγάλες ομάδες, τις σφυρηλατούν οι μεγάλες νίκες και οι μεγάλες βραδιές και ο Άρης καλείται να είναι παρών απόψε σ’ ένα ιστορικό ραντεβού πρόκρισης.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσουν όλα όσα συμβούν στο Κλεάνθης Βικελίδης λεπτό προς λεπτό. Μείνετε συντονισμένοι…

Διαιτητής: Τζον Μπίτον. Βοηθοί: Ντάνιελ ΜακΦαρλέιν – Ντάγκλας Πότερ, 4ος Στιβ ΜακΛιν, όλοι από τη Σκωτία.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό

Ραντεβού Ευρώπης στο Κλεάνθης Βικελίδης! Ο Άρης με πίστη και πάθος ρίχνεται στη μάχη του ντέρμπι μόνο για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (21:00 – PRESSARIS LIVE).

Με τρεις σημαντικές απουσίες κατεβαίνει στο παιχνίδι ο Άρης. Ο Καμαρά είναι τιμωρημένος και οι Σάσα, Γκάνεα τέθηκαν νοκ άουτ από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού. Σε κάθε περίπτωση όμως ένας είναι ο σκοπός, ένας ο στόχος. Η νίκη του Άρη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη διαδικασία της εξόδου για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στην Ευρώπη.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα γίνουν στο παιχνίδι, καθώς και το “τρίτο ημίχρονο”. Μείνετε συντονισμένοι…

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας).

Βοηθοί: Ρέιναλτ Μπουξμπαούμ (Αν.Αττικής), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας).

4ος: Γιώργος Τζιοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR: Γκεόργκι Ντιμιτρόφ (Βουλγαρίας)

AVAR: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Στην… Λεωφόρο της Ευρώπης για το διπλό ρίχνεται σήμερα ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό (19:00-PRESSARIS LIVE) για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ πριν από το τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών! Η κιτρινόμαυρη ομάδα κατεβαίνει στο 4ο φετινό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό με πάθος, πίστη και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα με ένα και μοναδικό στόχο: τη νίκη που θα την φέρει αγκαλιά με την 3η θέση και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, σ’ έναν ακόμη “τελικό”! Ήδη κόντρα στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετράει μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία, θέλει να… ντουμπλάρει τις νίκες και να πατήσει γκάζι για την Ευρώπη!

Το PRESSARIS θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό! Μείνετε συντονισμένοι…

Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν).

Βοηθοί:  Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοβ, Ακίφ Αμιράλι (Αζερμπαϊτζάν).

Τέταρτος: Σπυρίδον Ζαμπάλας (Ηπείρου).

VAR: Βάσκο Σάντος (Πορτογαλία), AVAR Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ

O Άρης κατεβαίνει αποφασισμένος σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης για το “τρίποντο” για την ουσία και το γόητρο κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30- PRESSARIS LIVE). Ο Χερμάν Μπούργος καλείται να οδηγήσει τον Άρη σε μια κομβικής σημασίας νίκη που θα τον εδραιώσει στην 3η θέση.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει όλα όσα θα διαδραματιστούν στο παιχνίδι λεπτό προς λεπτό καθώς και το “τρίτο ημίχρονο”. Μείνετε συντονισμένοι…

ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Ηρακλή (20.00, PRESSARIS LIVE)

Χωρίς φόβο, με πάθος και με Χάνλαν ο Άρης στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή!

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ηρακλή, ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα (20:00, ΕΤ3,PRESSARIS LIVE) στο Ιβανώφειο, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Στο Ηρακλής-Άρης το Σάββατο οι ρέφερι θα είναι οι Κορομηλάς, Τσολάκος και Καρπάνος.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό

H επιχείρηση Ευρώπη ξεκινάει από σήμερα για τον Άρη! Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος ρίχνεται στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Γ.Καραϊσκάκης” (19:00) με πίστη και αποφασιστικότητα για να συνεχίσει όπως τελείωσε το πρωτάθλημα: με νίκες και επιτυχίες!

Με την ψυχολογία ψηλά, μετά το σερί 3Χ3 και ειδικά μετά το σπάσιμο του αήττητου κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή, παρά τις απουσίες οι κιτρινόμαυροι θέλουν να μπουν με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα που θα κρίνει τον στόχο της Ευρώπης.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό, αλλά και το “τρίτο ημίχρονο”. Μείνετε συντονισμένοι…

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) VAR: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας) AVAR: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). Παρατηρητής: Νικόλας Ιωσηφόγλου (Αθηνών).

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό

Για την τρίτη σερί νίκη και με… φόρα για τα πλέι οφ ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00 – PRESSARIS LIVE). 

Οι κιτρινόμαυροι ρίχνονται στη “μάχη” της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με πίστη και πάθος και κυρίως με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες (Ατρόμητο, Αστέρα), αλλά και την επιστροφή των έξι “κλεμμένων βαθμών.

Ο Άρης από την 4η θέση του πρωταθλήματος με 42 βαθμούς θέλει σήμερα να φτάσει σε ένα νέο “τρίποντο”, προκειμένου να μπει με άλλον… αέρα στη μάχη των πλέι οφ.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα και το “τρίτο ημίχρονο”…

Διαιτητής: Τζοβάρας (Παπαδάκης, Σινιοράκης, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Ζαμπάλας, Νικολακάκης

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Άρης παρά τα προβλήματα απουσιών κατεβαίνει σήμερα (19:30) για τη νίκη με… θέα τα πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

To PRESSARIS θα σας μεταδώσει την εξέλιξη του αγώνα “λεπτό προς λεπτό”, καθώς και το “τρίτο ημίχρονο… Μείνετε συντονισμένοι…

Διαιτητές: Παπαπέτρου (Φωτόπουλος, Σαμοΐλης, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Άντλερ, Μπαλτάς)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα

Με σοβαρότητα και πάθος για το πρώτο “τρίποντο” στο 2022 ο Άρης ρίχνεται στη μάχη κόντρα στον Απόλλωνα σήμερα στην Ριζούπολη (19:30). 

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα, καθώς και το “τρίτο ημίχρονο”. Μείνετε συντονισμένοι…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Άρης πεισμωμένος κόντρα στα προβλήματα και στον Παναθηναϊκό ρίχνεται στη μάχη για την πρώτη νίκη μέσα στο 2022! Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να ξεκινήσει το νέο έτος, όπως το τελείωσε, δηλαδή με μια νίκη, απέναντι στον Παναθηναϊκό σ’ ένα ειδικών συνθηκών παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο “Απ. Νικολαΐδης” απόψε στις 21:30 για την 16η αγωνιστική της Superleague.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει όλα όσα θα γίνουν λεπτό προς λεπτό, καθώς και το “τρίτο ημίχρονο”! Μείνετε συντονισμένοι…

ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ

O μπασκετικός Άρης αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη φέτος για τους φιλάθλους του και το συγκρότημα του Γιάννη Καστρίτη δοκιμάζεται σήμερα στην Πυλαία με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς ιδιαίτερων συνθηκών. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 20.00 (PRESSARIS-LIVE) και είναι το πιο σημαντικό ματς της 10ης αγωνιστικής. Ο κόουτς του Άρη πλέον περιμένει τον Χάνλαν και τον Κέλι να ηγηθούν της ομάδας του κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο που θα θέλει με κάθε τρόπο τη νίκη.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει το παιχνίδι λεπτό προς λεπτό, καθώς και το “τρίτο ημίχρονο”. Μείνετε συντονισμένοι…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (live)

Έτοιμος και αποφασισμένος είναι ο Άρης για το αποψινό ματς στο ΟΑΚΑ (19.30), όπου αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην 8η αγωνιστική της Super League με στόχο ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Κόντρα σε ΑΕΚ, αλλά και στην δήθεν… εξυγίανση για το “τρίποντο” απόδρασης!

To PRESSARIS θα σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση. Μείνετε συντονισμένοι…

To Top